kekelebihan vivix

KENAPA BONDA PILIH VIVIX?

kenapa bonda pilih vivix sebagai supplement tambahan bonda? Ok, bonda bagi contoh ya, kalian bayangkan sebuah rumah atau bangunan yang dah berpuluh-puluh tahun. Sudah semestinya banyak yang perlu diubahsuai, dibaiki seperti bumbung yang bocor, dinding yang berlubang, paip yang berkarat, tingkap yang tak boleh dibuka, tombol pintu yang tercabut dan sebagainya. Begitulah juga dengan Vivix dan badan kita. Vivix diperlukan untuk repair mana-mana bahagian badan atau sel yang dah rosak atau mulai rosak.

Vivix ni bukan buat badan kita segar dan sihat je, malah buatkan kulit muka kita jadi makin berseri. Betul ke? Bonda gurau je ok. hehe…

Walaupon harga vivix agak mahal, tapi masyarakat sudah mula menerima dan faham nilai kesihatan lagi mahal. Operate jantung dan rawatan buah pinggang serta kanser lagi mahal. Walaupon sesetengahnya ada yang perlu bayar beberapa ringgit sahaja kerana subsidi kerajaan dan ada gerenti letter. Faktor-faktor di atas menyebabkan vivix menjadi minuman favourite bagi mereka yang pentingkn kesihatan, kesejahteraan keluarga serta penampilan yg hebat.

Bagi Bonda sihat itu anugerah. Vivix ini benar benar membantu meningkatkan mutu kesihatan dan hidup ramai orang.

Pengambilan vivix adalah sebagai langkah mengurangkan potensi risiko dan menjaga kesihatan sedia ada. Sebarang pengambilan ubatan atas arahan doktor/pakar hendaklah diteruskan sehingga doktor / pakar mengesahkan untuk berbuat sebaliknya.

KEISTIMEWAAN VIVIX SHAKLEE

1) Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

2) Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

KEBAIKAN VIVIX SHAKLEE.

  • Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – merawat azhameir
  • Membantu merawat penyakit parkinson
  • Membantu memulihkan penyakit strok – angin ahmar
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan

Kalian yang masih terfikir-fikir nak beli VIVIX SHAKLEE, bonda cadangkan cuba sebotol dulu dan rasai kesan dan perbezaannya. Kalian takkan rugi apa-apa kerana kebaikannya yang mantap memang terkandung dalam Vivix. Hubungi bonda untuk sebarang pertanyaan.

TESTIMONI VIVIX.

JOM DAPATKAN VIVIX SHAKLEE BERSAMA BONDA. WHATSAPP 0126952717 ATAU KLIK PADA PAUTAN WHATSAPP YANG TERTERA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat